Visschers Legend of the Match

 16 mei 2019

Gisteren is oud-NAC`er Jacques Visschers door het NAC Museum uitgebreid in het zonnetje gezet. In samenwerking met NAC werd de aanvaller, die in 317 officiële wedstrijden maar liefst 150 doelpunten maakte, `benoemd` tot Legend of the Match.

Notice:<i>Undefined index: cImage_alt</i><br />

Om 16.30 uur werd de zevenvoudig seizoenclubtopscorer met zijn familie door Algemeen Directeur Luuc Eisenga ontvangen in het museum, alwaar hij zijn eigen expositie opende. Na een toost vertrok het gezelschap naar de Cordial waar lekker werd gegeten. Vlak voor de wedstrijd begon werd de inmiddels 78-jarige Visschers op het veld gevraagd. Hier kreeg hij uit handen van NAC Museumvoorzitter Peter Daalmans de `Life Achievement Award` uitgereikt, die ongetwijfeld een mooi plaatsje zal krijgen bij de heer Visschers thuis.

Na het laatste duel van dit seizoen werd nog even nageborreld in de Parel, waarna de avond op passende wijze werd afgesloten. Visschers kreeg van aanvoerder Menno Koch namelijk de gedragen aanvoerdersband van de wedstrijd, waarop zijn beeltenis was afgedrukt.

De expositie van NAC Legend Jacques Visschers is vanaf nu te bezoeken in het NAC Museum. Voor de openingstijden kunt u de website raadplegen.

Meer artikelen

Lees meer over NAC

Tekening Visschers nu te bestellen

Afgelopen zaterdag kreeg Jim Visschers (zie foto) uit handen van Jo...

Lees dit bericht

Oud-NAC`er Spreco overleden

Zojuist bereikte ons het trieste bericht dat oud NAC-speler Edin Sp...

Lees dit bericht

De eerste bekerclash met VVV

Vanavond speelt NAC niet voor het eerst een bekerduel tegen VVV. Di...

Lees dit bericht

Neem een duik in de
rijke geschiedenis van NAC

Altijd al willen weten hoe de NAC-helden van vroeger speelden?
Breng dan een bezoekje aan het NAC Museum in het Rat Verlegh Stadion. 

bezoek het nacmuseum