Marcel van Hooijdonk Real Estate verlengt sponsorschap

 13 januari 2021

Het NAC Museum is trots om te mogen melden dat Marcel van Hooijdonk Real Estate ook in het jaar 2021 Platina sponsor is van onze stichting.

Notice:<i>Undefined index: cImage_alt</i><br />

Marcel is al sinds jaar en dag een trouwe supporter en sponsor van onze mooie club en sinds enige tijd ook sponsor van het NAC Museum. In de afgelopen periode heeft hij al meerdere malen op verschillende manieren zijn steun laten blijken. Zo konden we in 2017, dankzij zijn gulle donatie, onze collectie uitbreiden met een prachtstuk: een gouden kampioenshorloge uit 1921. Het horloge werd aangetrokken tijdens een veiling in Friesland.

Mede dankzij de donaties van onze sponsoren kunnen wij als NAC Museum de historie van onze mooie club blijven tonen. Het museum is een onafhankelijke stichting en daardoor hebben wij donateurs en sponsoren nodig voor het onderhoud van het museum en de uitbreiding van de collectie. Wij zijn daarom al onze donateurs en sponsoren, waaronder Marcel van Hooijdonk Real Estate, zeer dankbaar voor hun bijdrage aan de preservatie van de historie van de Parel van het Zuiden!

Ook sponsor worden?

Bent u geïnteresseerd om sponsor of donateur te worden? Kijk dan snel op de pagina ‘Sponsors’ voor meer informatie of neem direct contact met ons op via info@nacmuseum.nl.

Meer informatie over sponsoring van het NAC Museum

Meer artikelen

Lees meer over NAC

Oud-spits Piet van Dijk overleden

Vandaag bereikte ons het treurige nieuws dat op 4 februari Piet van...

Lees dit bericht

Bestuurslid Ad van den Bemt geridderd!

Afgelopen maandag heeft Ad van den Bemt, bestuurslid en beheerder v...

Lees dit bericht

El Allouchi 100x NAC

De wedstrijd in en tegen Volendam betekende de 100e officiële NAC-...

Lees dit bericht

Neem een duik in de
rijke geschiedenis van NAC

Altijd al willen weten hoe de NAC-helden van vroeger speelden?
Breng dan een bezoekje aan het NAC Museum in het Rat Verlegh Stadion. 

bezoek het nacmuseum