Sponsors van het NAC Museum

Het NAC Museum is een van NAC onafhankelijke stichting die daarom donateurs en sponsors nodig heeft om onderhoud en uitbreiding van het NAC Museum te kunnen verwezenlijken. We hebben verschillende sponsorpakketten en wenst u een ander bedrag te sponsoren, dan is dat na overleg natuurlijk altijd mogelijk.

Onze sponsorpakketten zijn opgedeeld in vier categorieën:

  • Brons
  • Zilver
  • Goud
  • Platina

Wilt u ook met uw bedrijf sponsor en dus bedrijfsdonateur van het NAC Museum worden?
Kijk dan hier voor de mogelijkheden en neem contact op met info@nacmuseum.nl!

Het bestuur wil onderstaande bedrijven die het NAC Museum steunen en een warm hart toedragen bij deze hartelijk dank zeggen!

Platina Sponsors

Onze platina sponsors op een rijtje:

Batucada

Ontwerpstudio die uw onderneming laat winnen middels visuele kracht.
Eyecatching, creatieve en impactvolle communicatie bezorgt u de winst.

Life Outdoor Living

Life is niet zomaar een tuinmeubelwinkel… wij zijn meer. Wij ontwerpen jouw buitenwonen! De kracht van Life Outdoor Living zit in dat wij onze tuinmeubelen zelf ontwerpenmakenverkopenbezorgen en installeren. Al 40 jaar lang. Wij zijn erbij. Van tekentafel tot achtertuin. Om topkwaliteit te garanderen in uitstralingcomfortgebruik en bestendigheid.

NXT Multibrands

NXT Multibrands B.V. is exclusief verantwoordelijk voor de marketing en distributie van diverse merken binnen de Benelux. We leveren aan alle grote retailers zoals Coolblue, Bol.com en Mediamarkt.  Ook hebben we diverse websites waar we de consument direct bedienen.  Producten die wij voeren zijn bijvoorbeeld klimaatproducten, stofzuigers, keukenapparatuur en personal care producten.

Marcel van Hooijdonk

Marcel van Hooijdonk Real Estate, koopt en transformeert kantoorpanden tot woon- en winkelruimten over heel Nederland. Vervolgens worden deze verhuurd.

Zuylen Uitvaartverzorgers

Zuylen Uitvaartverzorgers

De uitvaartverzorger voor een afscheid met een ziel.

Qlimaat Totaal

Heb je het warm of koud? Als airco specialist in de regio Breda levert Qlimaat Totaal airconditioning aan particulieren, bedrijven en retail.

RB-Media

Jouw specialist voor goed vindbare websites, converterende webshops en succesvolle online marketing trajecten.