NAC Museum laat supporters weer juichen voor oude helden!

 13 maart 2019

Op 3 november vorig kalenderjaar hebben NAC-supporters kunnen dromen van mooie tijden. Toen stond voor de eerste keer een speler in de stadionlampen die voor de club legendarisch is, en daarom werd de wedstrijd aan hem opgedragen. Zijn naam was Kees Kuijs. Ook de wedstrijd NAC - PEC Zwolle, die gespeeld wordt op 28 april a.s., dragen we als NAC Museum aan een legende op.

Notice:<i>Undefined index: cImage_alt</i><br />

Aan Jacques Visschers wordt deze keer de eer gegund. In het volgende filmpje nodigt RvC-voorzitter Joost Gielen de legendarische aanvaller uit om als `NAC-legend of the match` in het zonnetje te worden gezet. Klik voor het filmpje hier.

Tussen 1959 en 1971 heeft hij in meer dan 300 wedstrijden meer dan 100 doelpunten gescoord. Verder was hij bestuurslid technische zaken toen NAC derde eindigde in de competitie, hij was elftalleider, seizoenkaarthouder, bestuurslid van de spelersvakbond, hij heeft in diverse commissies van de KNVB gezeten en weigerde als 7-jarige om naar Baronie te gaan. Hij is toen al bij NAC begonnen terwijl hij er eigenlijk nog te jong voor was. Dat zijn allemaal heel veel redenen om hem te eren, en dat gaan we dan ook doen.

Ook dit keer zal de aanvoerdersband de beeltenis van de legend dragen, krijgt hij een expositie in het NAC Museum, de man is zelf aanwezig om een trofee in ontvangst te nemen en supporters zullen hem met applaus en spandoeken overladen.

Meer artikelen

Lees meer over NAC

Schitterende opbrengst Rabo ClubSupport!

Afgelopen oktober liep de Rabo ClubSupport actie. De opbrengst voor...

Lees dit bericht

Frans Derks overleden

Frans Derks is vrijdag in zijn woonplaats Breda overleden. Derks, d...

Lees dit bericht

Jacques Visschers overleden

Vrijdagnacht is op 79-jarige leeftijd ons NAC-icoon Jacques Vissche...

Lees dit bericht

Neem een duik in de
rijke geschiedenis van NAC

Altijd al willen weten hoe de NAC-helden van vroeger speelden?
Breng dan een bezoekje aan het NAC Museum in het Rat Verlegh Stadion. 

bezoek het nacmuseum