Dagboek van de kampioen verkrijgbaar bij NAC - Emmen

 15 september 2021

Wil je het boek Dagboek van de kampioen niet bestellen via onze uitgever Trichis, via onze webshop of via Bol.com en heb je ook geen tijd om naar de boekhandel te gaan, koop het prachtige boek dan rondom de wedstrijd NAC Breda - FC Emmen.

Notice:<i>Undefined index: cImage_alt</i><br />

Kampioen van Nederland

In het seizoen 1920-1921 werd NAC kampioen van Nederland. In de kampioenscompetitie schakelden de Bredanaars Ajax, Be Quick en Go Ahead uit, waarna er een enorm feest losbarstte in Breda. Enkele vrijwilligers van het NAC Museum hebben over dit fantastische seizoen een boek geschreven. 'Dagboek van de Kampioen' neemt u mee naar het verre verleden van de Bredase trots.

Mocht u het 160 pagina's tellende boek nog niet hebben aangeschaft via onze uitgever Trichis, via onze webshop, de boekhandel of Bol.com, dan kunt u vóór of na de wedstrijd NAC - FC Emmen (vrijdag 17 september a.s.) ook terecht in het Supportershome van NAC. In het boven Café Beatrix gelegen home van de NAC-Supportersvereniging is het boek voor € 22,50 te koop.

Met het aanschaffen van het boek steunt u het NAC Museum en bent u er dus medeverantwoordelijk voor dat de historie van onze mooie club behouden blijft!

Meer artikelen

Lees meer over NAC

108 Jaar!

Op 19 september 1912 werd NAC opgericht. Vandaag wordt de mooiste c...

Lees dit bericht

Steun het NAC museum met Rabo Clubsupport

Het NAC Museum doet ook dit jaar weer mee met Rabo ClubSupport, en ...

Lees dit bericht

Jacques Visschers overleden

Vrijdagnacht is op 79-jarige leeftijd ons NAC-icoon Jacques Vissche...

Lees dit bericht

Neem een duik in de
rijke geschiedenis van NAC

Altijd al willen weten hoe de NAC-helden van vroeger speelden?
Breng dan een bezoekje aan het NAC Museum in het Rat Verlegh Stadion. 

bezoek het nacmuseum