Boek over landskampioenschap NAC 1920-1921 verkrijgbaar

 17 april 2021

Het NAC Museum legt op dit moment samen met Trichis uitgeverij de allerlaatste hand aan 'Dagboek van de Kampioen' - het boek over het landskampioenschap van de Bredase club in seizoen 1920-1921. Dit jaar is dat exact een eeuw geleden, een perfecte gelegenheid dus om eens in de archieven te duiken en dat legendarische seizoen af te stoffen en in het zonnetje te zetten.

Notice:<i>Undefined index: cImage_alt</i><br />

Dagboek

In het boek staat van dag tot dag beschreven hoe NAC zich onstuitbaar vanaf de voorbereiding in juli 1920 naar het Zuidelijk kampioenschap werkte. Ook het landskampioenschap werd binnengehaald waarna er naar goed Bredaas gebruik goed gefeest werd. Het staat er allemaal uitvoerig in!

Veel achtergrondinfo en foto's

Naast een beschrijving over de gebeurtenissen dat seizoen veel achtergrondinfo uit die tijd: per selectiespeler een biografie, informatie over stadion 't Ploegske, over het kampioensvaandel, over de gouden zakhorloges die de spelers cadeau kregen n.a.v. het behaalde landskampioenschap en nog veel meer.

Het geheel is aangevuld met veel foto's uit dat jaar. Actiefoto's tijdens wedstrijden, portretfoto's, elftalfoto's en wat dies meer zij.

Een must-have voor elke NAC supporter!

Verkrijgbaarheid

Tot en met 31 mei kunt u het boek enkel bestellen via de Trichis webshop via https://www.trichisboeken.nl/site/boeken/verwacht/dagboek-van-de-kampioen/ tegen de speciale actieprijs van € 19,21. Het boek wordt u dan eind mei vanzelf toegestuurd.

Vanaf 1 juni kost het boek € 22,50 en zal het ook verkrijgbaar zijn via de reguliere boekhandel, BOL.com, de NAC fanshop en via het NAC Museum.

 

Meer artikelen

Lees meer over NAC

Bestuurslid Ad van den Bemt geridderd!

Afgelopen maandag heeft Ad van den Bemt, bestuurslid en beheerder v...

Lees dit bericht

Oud-trainer Hans Verèl overleden

Gisteren bereikte ons het trieste nieuws dat Hans Verèl in de nach...

Lees dit bericht

Jacques Visschers overleden

Vrijdagnacht is op 79-jarige leeftijd ons NAC-icoon Jacques Vissche...

Lees dit bericht

Neem een duik in de
rijke geschiedenis van NAC

Altijd al willen weten hoe de NAC-helden van vroeger speelden?
Breng dan een bezoekje aan het NAC Museum in het Rat Verlegh Stadion. 

bezoek het nacmuseum