Rabo ClubSupport: stem op het NAC Museum!

 04 september 2022

Ook dit jaar doet het NAC Museum weer mee aan de ClubSupport actie van de Rabobank. Rabobank Breda-Amerstreek stelt een geldbedrag beschikbaar voor alle deelnemende verenigingen en stichtingen en de verdeling vindt plaats naar gelang het aantal stemmen dat die vereniging of stichting krijgt. Hoe meer, hoe beter dus. En u kunt daar (wellicht) bij helpen!

Notice:<i>Undefined index: cImage_alt</i><br />

Rabo ClubSupport

Wij kunnen uw hulp goed gebruiken bij de Rabo ClubSupport actie om aan inkomsten te komen. Want naast het regulier onderhoud wat gewoon door moet gaan, is een van de doelen die we als museum willen realiseren het digitaliseren van ons omvangrijke archief. Rabobank Breda-Amerstreek stelt een geldbedrag beschikbaar aan alle deelnemende verenigingen en stichtingen, waarbij de verdeling plaatsvindt naar gelang het aantal uitgebrachte stemmen. Hoe meer er op ons gestemd wordt, hoe beter. Alleen Rabobank leden kunnen stemmen.

Bent u zelf klant van de Rabobank Breda-Amerstreek, maar nog geen lid? Zorgt u er dan voor dat u ook gratis Rabobank lid wordt. Als u lid bent, kunt u stemmen.

Bent u zelf geen klant van Rabobank Breda-Amerstreek, maar kent u in uw familie, uw vrienden- en kennissenkring, uw collega’s etc mensen die het NAC Museum een warm hart toedragen en vinden dat dit Bredase cul-tureel erfgoed behouden moet blijven? Laat hen dan vooral dit lezen.

Hoe word ik gratis Rabobank lid (alleen voor klanten van Rabobank)?

Scroll op https://www.rabobank.nl/leden naar beneden totdat u het kopje “Ik doe mee!” ziet. Klik daarop en volg de aanwijzingen. U kunt ook lid worden via de Rabobank bankieren-app.

Breng uw stem uit

Stemmen kan vanaf maandag 5 september, en kan door in te loggen op de Rabobank app of via de knop 'Stem nu' op https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen en vervolgens de aanwijzingen te volgen. U kunt eenvoudig zoeken op 'NAC Museum'.


'De NAC Klok' is een typisch voorbeeld van hetgeen door ons digitaal gearchiveerd wordt.

In het verleden hebben we verscheidene zaken mede door de Rabo ClubSupport actie (deels) kunnen financieren, zoals bijv. ons klimaatbeheersingssysteem.

Wij hopen dan ook op uw massale steun!

Meer artikelen

Lees meer over NAC

NAC Museum nog `cooler` met gewenste airco, crowdfundingactie geslaagd

Het NAC Museum is verlost van de (te) hoge temperaturen in de zomer...

Lees dit bericht

Nieuwe "Die Ploeg Van Toffe Jongens Podcast" online!

Afgelopen zaterdag was het 50 jaar geleden dat NAC voor de beker sp...

Lees dit bericht

Gefeliciteerd NAC!!

Vandaag op de kop af 109 jaar geleden is NAC opgericht. Namens het ...

Lees dit bericht

Neem een duik in de
rijke geschiedenis van NAC

Altijd al willen weten hoe de NAC-helden van vroeger speelden?
Breng dan een bezoekje aan het NAC Museum in het Rat Verlegh Stadion. 

bezoek het nacmuseum