Rabo ClubSupport: stem op het NAC Museum!

 05 oktober 2020

Ook dit jaar doet het NAC Museum weer mee aan de ClubSupport actie van de Rabobank. Rabobank Breda stelt €100.000,- beschikbaar voor alle deelnemende verenigingen en stichtingen en de verdeling vindt plaats naar gelang het aantal stemmen dat die vereniging of stichting krijgt. Hoe meer, hoe beter dus. En u kunt daar (wellicht) bij helpen!

Notice:<i>Undefined index: cImage_alt</i><br />

Rabo ClubSupport

Zoals zoveel bedrijven heeft ook het NAC Museum te lijden (gehad) onder het Corona-virus: van maart tot en met mei moesten de deuren noodgedwongen dicht blijven, en per 1 juni geldt een maximum op het aantal bezoekers per keer. Een en ander heeft geleid tot drastisch minder bezoekers voor het mu-seum. Dat is dus een inkomstenbron die wegvalt. Wij kunnen uw hulp dan ook goed gebruiken bij de Rabo ClubSupport actie om aan inkomsten te komen. Want naast het regulier onderhoud wat gewoon door moet gaan is een van de doelen die we als museum willen realiseren het digitaliseren van ons omvangrijke archief. Rabobank Breda stelt € 100.000,- beschikbaar aan alle deelnemende verenigin-gen en stichtingen, waarbij de verdeling plaatsvindt naar gelang het aantal uitgebrachte stemmen. Hoe meer er op ons gestemd wordt, hoe beter. Alleen Rabobank leden kunnen stemmen.

Bent u zelf klant van de Rabobank Breda, maar nog geen lid? Zorgt u er dan voor dat u ook gratis Ra-bobank lid wordt. Als u lid bent, kunt u stemmen.

Bent u zelf geen klant van Rabobank Breda, maar kent u in uw familie, uw vrienden- en kennissenkring, uw collega’s etc mensen die het NAC Museum een warm hart toedragen en vinden dat dit Bredase cul-tureel erfgoed behouden moet blijven? Laat hen dan vooral dit lezen.

Hoe word ik gratis Rabobank lid (alleen voor klanten van Rabobank)?

Scroll op https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/ naar beneden totdat u het kopje “Mag ik ook stemmen als ik geen klant ben bij de Rabobank” ziet. Klik daarop. De knop ‘Word nu lid’ wordt zichtbaar:

Breng uw stem uit

Stemmen kan vanaf vandaag, maandag 5 oktober, en kan door in te loggen op de Rabobank app of op de Rabobank website en dan via ‘Zelf Regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ klikken op ‘Rabo ClubSupport’.

Meer informatie over ons en ons doel https://www.rabo-clubsupport.nl/breda/deelnemers/details/91886-stg-nac-museum

'De NAC Klok' is een typisch voorbeeld van hetgeen door ons digitaal gearchiveerd wordt.

Meer artikelen

Lees meer over NAC

Eerste Die Ploeg Van Toffe Jongen Podcast met Pierre van Hooijdonk en Peter Remie

Niet de waan van de dag, maar de mooie en rijke clubhistorie staat ...

Lees dit bericht

Pelkmans in het zonnetje gezet

Bij alweer de derde editie van `The Legend of the Match` stond bij ...

Lees dit bericht

Ben van Bilzen 75 jaar!

Clubicoon Ben van Bilzen is vandaag jarig. De materiaalman wordt 75...

Lees dit bericht

Neem een duik in de
rijke geschiedenis van NAC

Altijd al willen weten hoe de NAC-helden van vroeger speelden?
Breng dan een bezoekje aan het NAC Museum in het Rat Verlegh Stadion. 

bezoek het nacmuseum