Steun het NAC museum met Rabo Clubsupport

 30 september 2019

Het NAC Museum doet ook dit jaar weer mee met Rabo ClubSupport, en we kunnen als u klant bent bij Rabobank uw steun goed gebruiken. U kunt als lid van de Rabobank namelijk stemmen op het NAC Museum als goed doel. Naar gelang het aantal verzamelde stemmen, ontvangt het NAC Museum dan een bepaald bedrag. Hoe meer op ons gestemd wordt, hoe beter.

Notice:<i>Undefined index: cImage_alt</i><br />

Doelstelling

We willen het geld gebruiken om zoveel mogelijk ons omvangrijke archief te digitaliseren; denk aan oude wedstrijdprogramma’s, knipsels, wedstrijdkaartjes, etc. Via de displays in het museum en mogelijk onze website kunnen we die dan tonen aan onze bezoekers. We willen immers zoveel mogelijk onze fraaie geschiedenis ontsluiten, er iedereen deelgenoot van laten maken. Tevens is digitalisering een vorm van beveiliging: stel dat er onverhoopt iets met de collectie zou gebeuren (we treffen uiteraard alle maatregelen om dat niet te laten gebeuren, maar stel dat), dan is er in elk geval nog die digitale kopie.

Hoe kunt u helpen?

Hoe kunt u ons, als u klant bent bij Rabobank, helpen? Rabobank-leden hebben vrijdag 27 september jl. een email gekregen met daarin een stemcode om te kunnen stemmen. Bent u wel klant bij de Rabobank maar heeft u die email niet gehad (en de mail staat ook niet in uw spamfolder), dan bent u hoogstwaarschijnlijk geen lid. U dient namelijk naast klant tevens lid te zijn van de Rabobank. U kunt, als u al wel klant maar nog geen lid bent, gratis(!) lid worden via deze link:

https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/

Als u eenmaal lid bent en uw stemcode via email heeft ontvangen (kijk ook in uw spamfolder), kunt u hier uw stem uitbrengen: https://www.rabo-clubsupport.nl/breda/stemmen

Als u in het veld “Zoeken op naam” “NAC Museum” ingeeft en vervolgens op het vergrootglas naast het veld klikt, kunt u ons maximaal 2 (van in totaal 5) stemmen geven. Let u er wel op dat u al uw 5 stemmen gebruikt (dus naast degene die u ons gunt, ook andere goede doelen), anders telt uw stem niet. Stemmen kan tot 6 oktober. Wij hopen op uw massale steun!

 

Meer artikelen

Lees meer over NAC

In memoriam Ferry van Vliet

Vandaag is het exact 20 jaar geleden dat eerste elftalspeler Ferry ...

Lees dit bericht

Scooter winnaar bekend!

Met een beetje vertraging kunnen we dan ook met trots bekend maken ...

Lees dit bericht

Verschueren speelt 100e wedstrijd

De thuiswedstrijd tegen MVV Maastricht betekende voor Arno Verschue...

Lees dit bericht

Neem een duik in de
rijke geschiedenis van NAC

Altijd al willen weten hoe de NAC-helden van vroeger speelden?
Breng dan een bezoekje aan het NAC Museum in het Rat Verlegh Stadion. 

bezoek het nacmuseum