NAC Museum aanwezig op Avond 'Club van 1912'

 09 februari 2023

Op woensdag 8 februari jl. was ook het NAC Museum vertegenwoordigd op de Club van 1912-Avond. Het bleek een groot succes.

Notice:<i>Undefined index: cImage_alt</i><br />

Het jaar van de KNVB-beker

De organisatie van de Avond van de Club van 1912 had het NAC Museum gevraagd of zij haar medewerking wilde verlenen aan dit evenement, wat ditmaal in het Chassé Theater werd gehouden. Uiteraard hebben we hier dankbaar gebruik van gemaakt en hebben we ons als 'hoeders van de NAC-historie' weer eens kunnen laten zien. Zowel de KNVB-beker als de Gouden Stier, die NAC in het seizoen 2016-2017 in de wacht sleepte en daarmee promotie afdwong naar de eredivisie, hadden veel bekijks.

De KNVB-beker was natuurlijk dé eyecatcher, waar veel NAC-supporters graag mee op de foto wilden. Dit jaar is natuurlijk een bijzonder jaar. Het is namelijk 50 jaar geleden dat de Bredanaars de beker wisten te winnen. En uiteraard is het dan leuk om met die mooie prijs vereeuwigd te worden.

De avond leverde het museum ook nog eens flink wat nieuwe donateurs op, iets waar we uiteraard heel erg blij mee zijn. Bent u nog geen donateur? Voor slechts 10 euro per kalenderjaar kunt u ons steunen. Klik op donateur worden en vul het formulier in.

Ook brengen we in mei een boek uit over het seizoen waarin NAC exact een halve eeuw geleden de beker won, 1972-1973. Klik op Dagboek van de Bekerwinnaar om dit prachtige boek met vele foto's in de voorverkoop tegen gereduceerde prijs te bestellen.

Meer artikelen

Lees meer over NAC

NAC-icoon Hans van den Dungen overleden

Hans van den Dungen is in de nacht van vrijdag 19 mei op zaterdag 2...

Lees dit bericht

Oud-NAC`er Karel Bouwmeester overleden

Maandagochtend kregen we het trieste nieuws dat oud NAC-speler Kare...

Lees dit bericht

Oud NAC-bestuurslid Tem Nederlof overleden

Afgelopen dinsdag is oud NAC-bestuurslid Tem Nederlof overleden. Hi...

Lees dit bericht

Neem een duik in de
rijke geschiedenis van NAC

Altijd al willen weten hoe de NAC-helden van vroeger speelden?
Breng dan een bezoekje aan het NAC Museum in het Rat Verlegh Stadion. 

bezoek het nacmuseum