NAC Museum heeft frisse lucht nodig!

Het was bij tijd en wijle snikheet afgelopen zomer. Leuk voor de vakantiegangers, maar niet zo fijn voor het NAC Museum. Zo waren de enorme temperaturen echt niet tof voor de bezoekers. Omdat het NAC Museum niet over een klimaatbeheersingssysteem beschikt, was het flink zweten voor onze gasten.

Veel belangrijker en zorgelijker is echter dat de hoge temperaturen schadelijk zijn voor de collectie van ons mooie NAC Museum. Zo zijn er bijvoorbeeld de oprichtingsnotulen van NAC uit 1912 tentoongesteld, die zijn dus 106 jaar oud! U zult begrijpen dat het oude papier broos is, en onder goed geconditioneerde omstandigheden bewaard moet blijven. Hetzelfde geldt voor veel andere prachtige museumstukken, zoals de oude linnen kampioensvaandel van de Parel van het Zuiden uit 1921.

Omdat het van belang is dat het niet te warm of te koud is, wil het NAC Museum graag een klimaatbeheersingssysteem aanschaffen. Airco`s zorgen voor de ideale temperatuur, maar helaas kost dat veel geld. Geld dat we als stichting, die louter uit vrijwilligers bestaat, helaas niet hebben.
We starten daarom een crowdfundingactie, waarmee we het klimaatbeheersingssysteem hopen te realiseren. Via onderstaande QR-code is het mogelijk om een bedrag te doneren aan Stichting NAC Museum. U kunt de code scannen met de camera van uw telefoon of u kunt op de QR-code klikken en naar het scherm gaan waar u een donatie kunt doen. Dus steun het NAC Museum! Alvast enorm bedankt voor uw hulp! Het spreekt voor zich dat we u op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom deze actie.

Doneer nu via deze QR-Code, scan  de code via je telefoon of gebruik alle browsers behalve Internet Explorer om naar de donatiepagina te gaan.

Doneren via NL33RABO0186789645 tnv Stichting NAC Museum ovv "Crowdfunding" kan natuurlijk ook!

Download indien nodig de QR Code scanner eerst voor Android en iOS!

Word donateur van de Stichting NAC Museum. Voor € 10,- per jaar bent u al donateur en steunt u het NAC Museum.

U ontvangt een donateurkaart waarmee u een seizoen lang gratis toegang krijgt tot het museum en bovendien korting kunt krijgen bij diverse bedrijven.
 

  Openingstijden
Het NAC Museum is op de volgende dagen geopend:

woensdag 13 november 13:00u - 16:00u
woensdag 27 november 13:00u - 16:00u
woensdag 11 december 13:00u - 16:00u
NAC Museum Postadres:
Stadionstraat 23 Postbus 4646
4815 NC Breda 4803 EP Breda
   
 T   076 - 521 45 00  
 F   076 - 521 19 75  
 E   info@nacmuseum.nl  
  Sponsors en partners