De NAC Museum ClubCard

Als donateur van het NAC Museum ontvangt u ieder jaar de NAC Museum ClubCard. Deze wordt voor ons mogelijk gemaakt door de European Sports Company. Dit bedrijf zet zich in voor sportverenigingen door het gehele land en draagt elke club, vereniging en sport een warm hart toe. Met meer dan 10 jaar ervaring in het ondersteunen van verenigingen is dit een uitermate geschikte partij om voor ons een ClubCard te verzorgen. Met je eigen ClubCard wordt het mogelijk dat jij als NAC Museum donateur met korting je boodschappen kan doen en tegelijkertijd het NAC Museum extra steunt! Omdat we met een landelijke partij samenwerken, is jouw NAC Museum ClubCard geldig door het hele land. Hier kun je alle winkels in Breda vinden en hier kun je alle winkels in andere plaatsen vinden.

Je winkelt goedkoper en het NAC Museum heeft extra inkomsten, jij sport weer met nieuwer, luxer, beter en meer materiaal. Of wellicht organiseren wij een mooi evenement. Als jij je NAC Museum ClubCard maar gebruikt, dan weten wij zeker dat het goedkomt.

Zo werkt het

Met je NAC Museum ClubCard krijg je toegang tot het uitgebreide voordeelnetwerk van de ClubCard. Het is jouw persoonlijke kortingspas en dè manier om het NAC Museum te steunen. Bij elke aankoop die je doet wordt het kortingsbedrag bijgeschreven op jouw ClubCard. De helft hiervan gaat naar het NAC Museum, de andere helft krijg jij bijgeschreven op je persoonlijke NAC Museum ClubCard rekening.

Je kunt vervolgens zelf kiezen wat je met die opgespaarde punten doet. Je kunt in de winkel ermee betalen, je kunt het overboeken naar het NAC Museum. Er zijn heel veel mogelijkheden. Kijk voor de mogelijkheden op de speciale NAC Museum ClubCard website.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie en de laatste deelnemende bedrijven op onze speciale NAC Museum ClubCard website, hier kunt u ook uw actuele saldo opvragen.


DUBBEL PROFITEREN MET EEN GOUD, ZILVER OF BRONS DONATIE

Na een lange verbouwing is het NAC Museum eindelijk weer open! Maar ondanks dat willen we blijven vernieuwen en moderniseren om het u als bezoeker nog meer naar de zin te maken! Daarom hebben we naast het gewone donateurschap de BRONS, ZILVER en GOUD donatie. Word nu donateur met een bronzen, zilveren of gouden rand en ontvang een mooi cadeaupakket.

Ontvang naast het gebruikelijke Clubcard voordeel met korting bij lokale en landelijke partners en meer dan 2.500 webshops ook één jaar onbeperkt toegang tot Groupticket waarbij je tot 50% korting krijgt op je eigen entreekaartje en tot 25% op het entreekaartje van je familie en vrienden.

Bij een Goud donatie maak je ook nog eens kans op schitterende prijzen en krijg je daarboven op ook nog eens een diner voucher van € 35,- te besteden bij o.a.: Het Pannekoeckershuis in Den Hout.

Kijk hier precies hoe het werkt en steun het NAC Museum!

Word donateur van de Stichting NAC Museum. Voor € 10,- per jaar bent u al donateur en steunt u het NAC Museum.

U ontvangt een donateurkaart waarmee u een seizoen lang gratis toegang krijgt tot het museum en bovendien korting kunt krijgen bij diverse bedrijven.
 

  Openingstijden
Het NAC Museum is op de volgende dagen geopend:

woensdag 24 juli 13:00u - 16:00u
woensdag 07 augustus 13:00u - 16:00u
woensdag 21 augustus 13:00u - 16:00u
woensdag 04 september 13:00u - 16:00u
woensdag 18 september 13:00u - 16:00u
woensdag 02 oktober 13:00u - 16:00u
woensdag 16 oktober 13:00u - 16:00u
woensdag 30 oktober 13:00u - 16:00u
woensdag 13 november 13:00u - 16:00u
woensdag 27 november 13:00u - 16:00u
NAC Museum Postadres:
Stadionstraat 23 Postbus 4646
4815 NC Breda 4803 EP Breda
   
 T   076 - 521 45 00  
 F   076 - 521 19 75  
 E   info@nacmuseum.nl  
  Sponsors en partners