Routebeschrijving NAC Museum

Vanuit Rotterdam (A16):
Net voor Breda neemt u de afslag Prinsenbeek / Breda-Noord. Bovenaan de afslag gaat u bij de stoplichten linksaf (richting Breda-Noord). Bij het vierde stoplicht gaat u rechtsaf, bij het volgende stoplicht linksaf. Aan uw rechterhand ziet u het Rat Verlegh Stadion liggen.

Vanuit Antwerpen (A16/E10):
Vanuit Antwerpen neemt u op de A16 de afslag Breda-Noord. Aan het einde van deze afslag gaat u bij de stoplichten rechtsaf (richting Breda-Noord). Bij het derde stoplicht gaat u rechtsaf, bij het volgende stoplicht linksaf. Aan uw rechterhand ziet u het Rat Verlegh Stadion liggen.

Vanuit Utrecht (A27):
Vanuit Utrecht neemt u de afslag Breda-Noord. Aan het einde van deze afslag gaat u rechtsaf. Bij het tweede stopverlicht na de afslag gaat u vervolgens weer rechtsaf (voor rechtsaf staan hier overigens geen stoplichten), waarna u richting Rotterdam aanhoudt. Na 3 kilometer volg je de borden die wijzen naar het stadion.

Vanuit Tilburg (A58/A27):
Als u vanuit Tilburg komt, houdt u net voor Breda de aanwijzing Breda-Noord/Utrecht aan. U neemt na ruim 3 kilometer de afslag Breda-Noord. Aan het einde van deze afslag gaat u linksaf (en het viaduct onderdoor). Bij het derde stoplicht na de afslag gaat u vervolgens weer rechtsaf (voor rechtsaf staan hier overigens geen stoplichten), waarna u richting Rotterdam aanhoudt. Na 3 kilometer volg je de borden die wijzen naar het stadion.

Het NAC Museum is gesitueerd aan de achterzijde van het Rat Verlegh Stadion (aan de kant van het spoor). U kunt het beste parkeren op P5.

Help het NAC Museum aan frisse lucht!

Scan de QR Code
met de mobiele telefoon!