25-Jarig jubileumboek

Geplaatst op donderdag 01 september 2011

Volgend jaar bestaat NAC 100 jaar, dus we kunnen nu gaan aftellen. In 1937, toen NAC het 25-jarig jubileum vierde, werd er een boek uitgebracht met de gebeurtenissen uit die periode. In dit boek komen prominente NAC-coryfeeën, waaronder de heren Asselbergs, Schouten, Piederiet, Verlegh, belangrijke functionarissen van de KNVB en prominente Bredanaars aan het woord.

Verder wordt het jubileumboek aangevuld met diverse verhalen en fotoverslagen van diverse elftallen door de jaren heen. Een echt verzamelitem voor een NAC-supporter!

woensdag 22 oktober gesloten
woensdag 29 oktober gesloten