Ansichtkaart Newcastle United-NAC

Geplaatst op zondag 01 juli 2012
In het seizoen 2003/2004 speelde NAC weer Europees voetbal. Speciaal voor de meereizende NAC-supporters is er door NAC Fanzine De Rat een ansichtkaart uitgebracht, zoals hiernaast is te zien. De ansichtkaarten werden per setjes van 5 verkocht in de straten van het Engelse Newcastle.
Bij dit setje van 5 zat één heel speciale kaart. In de zomer van 2002 vertrokken de Brazilianen Sergio en Cristiano namelijk naar Roda JC. Volgens eigen zeggen vanwege de grotere kansen om hogerop te komen. Niet Roda JC, maar juist NAC behaalde echter Europees voetbal.
Één kaart werd daarom bedrukt met het postadres van Roda JC, ter attentie van Sergio en Cristiano. Of er ook daadwerkelijk kaarten naar Sergio en Cristiano zijn gestuurd, is ons niet bekend.

woensdag 25 oktober 13:00u - 16:00u