NAC Museum Webshop

Het NAC Museum is een onafhankelijke stichting wat inhoudt dat zij haar gelden zelf moet genereren. Deels komen de inkomsten uit de entreegelden en uit de bijdragen van de donateurs. Tevens brengt het museum regelmatig merchandise op de markt. Het betreft dan artikelen die over het algemeen gerelateerd zijn aan de NAC-historie.

Zo is er inmiddels een retroshirt van de jaren zeventig verschenen (inmiddels stijf uitverkocht), een DVD met daarop de hele geschiedenis van NAC, een Historisch NAC-kwartet en een setje ansichtkaarten van `NAC in Europa`.

In de webshop kunt u de verschillende museumartikelen aanschaffen. Uiteraard kunt u hiervoor ook terecht bij het NAC Museum zelf. Donateurs krijgen op sommige artikelen korting.

NAC Magneten

De unieke koelkastmagneten met alle logo’s van NAC sinds de oprichting (per set 5 euro).


Prijs: € 5,00

  

`Wij zijn NAC` polsbandje

Wij zijn NAC en dat laten we natuurlijk graag zien!Prijs: € 2,00

  

NAC Museum pen

De nieuwe NAC Museum pennen zijn nu voor 1 euro per stuk te verkrijgen.Prijs: € 1,00

  

Zigge Zagge! Zigge Zagge!

Het boek “Zigge Zagge Zigge Zagge”, gemaakt door Ries Sommen, is compleet gevuld met foto`s. Door de vele mooie foto’s zal de herkenning groot zijn: medesupporters, speciale acties, mooie wedstrijden etc, alles komt langs. Het boek is nog te koop via het NAC Museum en het mooie daarvan is dat de boekhandelmarge dan naar Stichting NAC Museum gaat. Het boek kost € 24,95 exclusief verzendkosten.

Prijs: € 24,95

  

NAC in Europa kaarten

Op de 4 ansichtkaarten worden de 4 seizoenen `NAC in Europa` met actiefoto`s, toegangskaartjes en uitslagen van de wedstrijden, in beeld gebracht. De ansichtkaarten worden geleverd in een NAC Museum envelop, waar ook toekomstige ansichtkaarten bijgevoegd kunnen worden.

Prijs: € 2,50

  

Ansichtkaartje

Ansichtkaartje wat is uitgegeven ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van NAC. Het kaartje, in de vorm van een shirtje, heeft de afmeting van 9,5cm x 10 cm. Leuk om toe te voegen aan uw NAC-verzameling óf gewoon leuk om op te sturen naar een andere NAC-supporter.

Prijs: € 0,50

  

Ansichtkaart Van harte gefeliciteerd

Is er iemand in je familie of vriendenkring jarig of wil je gewoon iemand feliciteren met bijvoorbeeld het behalen van zijn/haar rijbewijs, stuur dan een leuke felicitatiekaart van het NAC Museum op.
Je maakt er iemand blij mee en bovendien steun je er het NAC Museum mee. Bestellen dus ...

Prijs: € 0,50

  

Ansichtkaart Groetjes uit het NAC Museum

Wil je iemand een leuk kaartje sturen, gebruik dan deze `Groetjes uit het NAC Museum` ansichtkaart. Leuk om te versturen, maar ook leuk om te krijgen.
Maar 0,50 euro per stuk en donateurs van het NAC Museum krijgen zelf nog 0,10 euro korting. Voor het geld hoeft u het dus niet te laten.

Prijs: € 0,50

  

Biografie Ronny Goodlass

In de biografie Blue Nose, wat refereert aan zijn Everton-periode en aan zijn stichting t.b.v. het goede doel (www.healththroughsport.co.uk), blikt oud-NAC`er Ronny Goodlass terug op zijn carrière. De linksbuiten, die in oktober 1977 van Everton kwam, speelde 53 wedstrijden voor de geelzwarten. Daarin maakte hij 6 doelpunten.

In het boek zijn ook diverse hoofdstukken, met daarbij enkele fotopagina`s, gewijd aan zijn tijd bij NAC.

Prijs: € 24,95

  

Retro vissershoedje

Prachtig retro visserhoedje uit de jaren 80.

Prijs: € 5,00

  

Retro sjaaltje

Mooi retro sjaaltje met letterlogo. Afmetingen: 115x10 cm

Prijs: € 5,00

  

Donateurschap NAC Museum

Leuk om cadeau te doen. Een donateurschap van het NAC Museum. De nieuwe donateur krijgt een mooie ``tegoedbon``, geldig voor een heel kalenderjaar. De prijs van dit donateurschap is slechts 10 euro!

Prijs: € 10,00

  
Word donateur van de Stichting NAC Museum. Voor € 10,- per jaar bent u al donateur en steunt u het NAC Museum.

U ontvangt een donateurkaart waarmee u een seizoen lang gratis toegang krijgt tot het museum en bovendien korting kunt krijgen bij diverse bedrijven.
 

  Openingstijden
Het NAC Museum is op de volgende dagen geopend:

woensdag 05 februari 13:00u - 16:00u
woensdag 19 februari 13:00u - 16:00u
NAC Museum Postadres:
Stadionstraat 23 Postbus 4646
4815 NC Breda 4803 EP Breda
   
 T   076 - 521 45 00  
 F   076 - 521 19 75  
 E   info@nacmuseum.nl  
  Sponsors en partners