Welkom op de nieuwe website

Geplaatst op vrijdag 27 augustus 2010

Allereerst hartelijk welkom op deze nieuwe website van het NAC Museum. Als bestuur van de Stichting NAC Museum zijn we erg blij met dit nieuwe platform waarmee we het NAC Museum en natuurlijk de NAC-historie nog beter kunnen uitdragen.

Op deze website vindt u alle informatie over het NAC Museum, maar ook bijvoorbeeld alle uitslagen van de door NAC officieel gespeelde wedstrijden en de tijdlijn met alle hoogte en dieptepunten uit de historie van NAC Breda.

Op deze nieuwe website hebben we een speciale hoek voor onze trouwe donateurs ingericht, in dit afgeschermde gedeelte is het bijvoorbeeld mogelijk om alle Verleghjes te downloaden. Zo  is het bijvoorbeeld ook mogelijk om adreswijzigingen door te geven.

Buiten het nieuws dat we op de website zullen plaatsen willen we als bestuur van de Stichting NAC Museum periodiek via een blog als deze laten weten welke ontwikkelingen in en rond het NAC Museum plaatsvinden.

Tot slot willen wij u wijzen op diverse netwerkwebsites waar het NAC Museum ook actief is, denk hierbij aan Twitter, Hyves, Faceboek en LinkedIn. Klik op de plaatjes rechtsonder aan de pagina om op deze profielen te komen.

Tot zover, hopelijk tot ziens in het NAC Museum.

Help het NAC Museum aan frisse lucht!

Scan de QR Code
met de mobiele telefoon!