Kampioen van het Zuiden

Voor de tweede keer in successie flikte NAC het weer. Met drie punten voorsprong op us-MVVke werd NAC in 1925 voor de vijfde maal kampioen van het Zuiden. Mede door een fantastische eindsprint (de laatste 5 wedstrijden op rij werden in winst omgezet) was de allerlaatste competitiewedstrijd tegen MVV de beslissende. Het duel in Maastricht was een heuse kampioenswedstrijd te noemen. NAC had een punt nodig, MVV moest winnen. NAC kwam, zag en overwon met 2-0. Het betekende de 6e victorie op rij en de flessen champagne konden worden ontkurkt!! Dit seizoen leverde dus weer een kampioenschap op en NAC mocht hierdoor wederom aan de kampioenscompetitie deelnemen. NAC speelde goed, maar eindigde helaas tweede achter HBS.

woensdag 24 september gesloten
woensdag 01 oktober gesloten