Avondje NAC geboren (27-12-1975)

Dit seizoen installeerde NAC haar lichtinstallatie, waardoor er voortaan ook ’s avonds gevoetbald kon worden. De vier nieuwe lichtmasten waren werkelijk uniek in Nederland en werden door de UEFA als één van de beste van Europa betiteld. De installatie werd officieel in gebruik genomen op zaterdag 27 december 1975 tijdens de vriendschappelijke wedstrijd NAC - Fortuna Düsseldorf. Er vormde zich vervolgens een supportersgroep aan de korte zijde van het stadion aan de Beatrixstraat die de Spionkop werd genoemd. Deze groep zorgde voor een sfeer die zijn weerga niet kende. Het befaamde "Avondje NAC" was geboren.

woensdag 24 september gesloten
woensdag 01 oktober gesloten