Prachtig Sinterklaaskado

Geplaatst op zaterdag 30 november 2019
Heeft u nog een leuk kadootje nodig voor Sinterklaas? Wij hebben iets leuks voor u! John van Ierland heeft namelijk voor het NAC Museum een prachtige tekening gemaakt van het oude stadion aan de Beatrixstraat.

Op de foto overhandigt John van Ierland het originele exemplaar aan John de Leeuw van het NAC Museum.

De tekening is te koop via de website van John van Ierland, waarbij de opbrengst naar het NAC Museum gaat. Wij bedanken John natuurlijk voor deze fantastische steun!

De kwalitatieve afdruk (piëzografie) is in verschillende formaten verkrijgbaar. De piëzografieën zijn genummerd, voorzien van een preegstempel en gesigneerd door kunstenaar John van Ierland.

Prijzen:
A4-formaat (€ 20,00)
A3-formaat (€ 25.00)
glossy poster op A2-formaat (€ 40.00)
anschtkaart A6-formaat (per 5 stuks € 20,00)

U kunt de tekeningen bestellen op de website van John van Ierland bestellen: bestel hier.

woensdag 11 december 13:00u - 16:00u