Fraaie opbrengst Rabo ClubSupport!

Geplaatst op vrijdag 11 oktober 2019

Op donderdag 10 oktober maakte Rabobank Breda op een leuk georganiseerde avond aan het kantoor op de Kloosterlaan de opbrengst bekend van de Rabo ClubSupport campagne.

In Breda streden 231 verenigingen en stichtingen om stemmen van de Rabobank leden, om zodoende naar rato van het aantal uitgebrachte stemmen de pot van €100.000,- te verdelen. Een eenvoudige rekensom leert dat gemiddeld een deelnemende vereniging of stichting dus €432,90 ontving.

Tot onze grote aangename verrassing zaten wij daar met liefst €842,66 fors boven!

We houden jullie op de hoogte van de realisatie van het bestedingsdoel en één ding is zeker: volgend jaar doen we weer mee, en hopen dan wederom op jullie massale steun te kunnen rekenen.

We bedanken Rabobank Breda voor de bijdrage en de leuke avond, maar vooral ook iedereen die de moeite heeft genomen op ons te stemmen: super bedankt!