Rabo ClubSupport

Geplaatst op maandag 30 september 2019

Het NAC Museum doet ook dit jaar weer mee met Rabo ClubSupport, en we kunnen als u klant bent bij Rabobank uw steun goed gebruiken. U kunt als lid van de Rabobank namelijk stemmen op het NAC Museum als goed doel. Naar gelang het aantal verzamelde stemmen, ontvangt het NAC Museum dan een bepaald bedrag. Hoe meer op ons gestemd wordt, hoe beter. 

We willen het geld gebruiken om zoveel mogelijk ons omvangrijke archief te digitaliseren; denk aan oude wedstrijdprogramma’s, knipsels, wedstrijdkaartjes, etc. Via de displays in het museum en mogelijk onze website kunnen we die dan tonen aan onze bezoekers. We willen immers zoveel mogelijk onze fraaie geschiedenis ontsluiten, er iedereen deelgenoot van laten maken. Tevens is digitalisering een vorm van beveiliging: stel dat er onverhoopt iets met de collectie zou gebeuren (we treffen uiteraard alle maatregelen om dat niet te laten gebeuren, maar stel dat), dan is er in elk geval nog die digitale kopie.

 

Hoe kunt u ons, als u klant bent bij Rabobank, helpen? Rabobank-leden hebben vrijdag 27 september jl. een email gekregen met daarin een stemcode om te kunnen stemmen. Bent u wel klant bij de Rabobank maar heeft u die email niet gehad (en de mail staat ook niet in uw spamfolder), dan bent u hoogstwaarschijnlijk geen lid. U dient namelijk naast klant tevens lid te zijn van de Rabobank. U kunt, als u al wel klant maar nog geen lid bent, gratis(!) lid worden via deze link:

https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/

 

Als u eenmaal lid bent en uw stemcode via email heeft ontvangen (kijk ook in uw spamfolder), kunt u hier uw stem uitbrengen: https://www.rabo-clubsupport.nl/breda/stemmen

 

Als u in het veld “Zoeken op naam” “NAC Museum” ingeeft en vervolgens op het vergrootglas naast het veld klikt, kunt u ons maximaal 2 (van in totaal 5) stemmen geven. Let u er wel op dat u al uw 5 stemmen gebruikt (dus naast degene die u ons gunt, ook andere goede doelen), anders telt uw stem niet. Stemmen kan tot 6 oktober. Wij hopen op uw massale steun!

 

 

Word donateur van de Stichting NAC Museum. Voor € 10,- per jaar bent u al donateur en steunt u het NAC Museum.

U ontvangt een donateurkaart waarmee u een seizoen lang gratis toegang krijgt tot het museum en bovendien korting kunt krijgen bij diverse bedrijven.
 

  Openingstijden
Het NAC Museum is op de volgende dagen geopend:

woensdag 27 november 13:00u - 16:00u
woensdag 11 december 13:00u - 16:00u
NAC Museum Postadres:
Stadionstraat 23 Postbus 4646
4815 NC Breda 4803 EP Breda
   
 T   076 - 521 45 00  
 F   076 - 521 19 75  
 E   info@nacmuseum.nl  
  Sponsors en partners