Goodlass signeert eigen biografie bij NAC - ADO

Geplaatst op dinsdag 22 januari 2019

Alle reden om vrijdag na de wedstrijd even te blijven hangen en een bezoekje te brengen aan het SV Home.

Ronny Goodlass, de winger die in oktober ’77 van Everton naar Breda kwam en 20 maanden de  geelzwarte kleuren verdedigde waarin hij tot 62 wedstrijden en 9 doelpunten kwam, zal vrijdag a.s. aanwezig zijn bij NAC - ADO en na afloop in het SV Home zijn autobiografie Blue Nose signeren.

Als ware Evertonian is een fors deel van zijn boek gewijd aan zijn tijd bij Everton, maar er staat ook een fors stuk over zijn tijd bij NAC in. Naast de nodige NAC-wedstrijden die besproken worden is ronduit hilarisch het verhaal van zijn eerste reis naar Breda: met een privévliegtuigje, maar de piloot kon in het zeer slechte weer het vliegveld niet vinden! Na enkele hachelijke momenten kon het vliegtuig toch aan de grond worden gezet. Dat vliegtuigje, een Cessna, was overigens hetzelfde toestel als waarmee Eugene Lemmens in 1975 naar Troyes vloog om wat lichtmasten te bekijken; de lichtmasten die aan de Beatrixstraat zouden belanden. Dit geheel terzijde.

Neem dus vrijdag a.s. je reeds aangeschafte kopie van Blue Nose mee om door de maestro himself te laten signeren, of schaf ter plekke Blue Nose aan voor € 24,95. Betaling kan contant of met pin.

woensdag 03 juli 13:00u - 16:00u
woensdag 10 juli 13:00u - 16:00u