Nog een kerstcadeautje nodig?

Geplaatst op woensdag 19 december 2018

En zoekt u iets niet direct alledaags, met een vleugje NAC? Dan heeft het NAC Museum wellicht iets!

Oud-NAC- en (onder andere) oud-Evertonspeler Ronny Goodlass heeft zijn autobiografie uitgebracht, “Blue Nose”. Het Museum heeft aan het boek meegewerkt door middel van het aanleveren van al zijn NAC-statistieken en NAC-gegevens. En het NAC Museum heeft een beperkte voorraad van “Blue Nose” te koop voor de voetballiefhebber. Direct van de bron, dus Goodlass zelf.

Engelsman Goodlass heeft in de seizoenen 1977-1978 en 1978-1979 het Geel-Zwart van NAC verdedigd als begenadigd buitenspeler met een uitstekende traptechniek. Die traptechniek had hij een seizoen eerder bij Everton onder andere met deze goal reeds geëtaleerd: https://www.youtube.com/watch?v=2f3visnVN2g. Mede hierdoor was oefenmeester Hans Dorjee snel overtuigd: halen die man! De “one handed winger” kwam uiteindelijk tot 53 officiële wedstrijden en 6 doelpunten in Bredase dienst.

Met de aanschaf van “Blue Nose” helpt u ook het NAC Museum. Goodlass heeft namelijk gehoord van de noodzaak van een klimaatbeheersingssysteem voor het museum en besloot daarop dat het museum enkele euro’s per verkocht boek mocht houden, als bedankje voor de moeite.

Na afloop van de wedstrijd NAC - Heerenveen van aanstaande zaterdag 22 december zullen vrijwilligers van het NAC Museum “Blue Nose” van Goodlass aan de man brengen in het SV Home. Zolang de (beperkte) voorraad strekt à € 24,95 voor liefst 432 pagina’s voetballeesplezier. Let op: u dient wel het Engels machtig te zijn aangezien er geen Nederlandse vertaling is. En let er ook op dat Goodlass ook buiten NAC een lange loopbaan had, dus het gaat niet 432 pagina’s over NAC.

Bij de eerste thuiswedstrijd na de winterstop, NAC - ADO op 26 januari, heeft u vervolgens de kans uw aanschaf te upgraden naar een waar “collector’s item”: Goodlass is dan aanwezig bij de wedstrijd en zal na afloop in het SV Home “Blue Nose” voor u signeren. Neemt u dan dus vooral uw exemplaar mee in uw binnenzak (of laat het in uw auto op de parkeerplaats liggen en loop op weg naar het SV Home even langs uw auto)!

Wij zien u dus de aankomende twee thuiswedstrijden graag in het SV Home!

woensdag 27 maart 13:00u - 16:00u
woensdag 03 april 13:00u - 16:00u