Maak het NAC Museum cooler

Geplaatst op vrijdag 03 augustus 2018
Zoals al eerder gecommuniceerd willen we in het NAC Museum graag een aangename temperatuur. Zowel voor onze bezoekers als voor de verzameling is het van belang dat het niet te warm en niet te koud is. Vandaar dat we een klimaatbeheersingssysteem willen laten aanleggen. De airco`s zouden op de begane grond en op de eerste verdieping voor een ideale temperatuur moeten zorgen.

Om dit te kunnen bekostigen willen we om uw steun vragen. Tijdens de Open Dag van NAC, die op zaterdag 4 augustus a.s. wordt gehouden, gaan wij zonnebrillen verkopen.
De brillen zijn door Mertens Oogmode (Ginnekenstraat 53, Breda) belangeloos beschikbaar gesteld aan Samen voor NAC. Van hen mogen wij de hippe, geelzwarte zonnebrillen verkopen en de gehele opbrengst besteden aan de aanschaf van het klimaatbeheersingssysteem. Uiteraard willen we Mertens Oogmode en Samen voor NAC hiervoor ontzettend bedanken!

Dus maak het NAC Museum COOLER en koop een coole zonnebril voor maar € 3,00!!

Tijdens de Open Dag zijn wij vertegenwoordigd met een kraam die zich bevindt op het supportersplein. Naast deze prachtige zonnebrillen hebben we ook ander soort merchandise te koop. Natuurlijk kunt u ook donateur worden van het NAC Museum. Voor slechts 10 euro per jaar kunt u ons steunen zodat we er samen voor kunnen zorgen dat de NAC-historie voor altijd behouden blijft.

woensdag 22 augustus 13:00u - 16:00u
woensdag 29 augustus 13:00u - 16:00u