Rabobank Clubkas Campagne

Geplaatst op maandag 02 april 2018
Het NAC Museum doet ook dit jaar weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Breda stelt hierbij € 75.000,- be-schikbaar, wat geteld naar het aantal stemmen verdeeld zal worden. Dus hoe meer stemmen het NAC Museum krijgt, hoe hoger het bedrag van de donatie is!

Dat extra geld willen we besteden aan een klimaatbeheersings-systeem. Iets wat we hard nodig hebben om het voor onze be-zoekers aangenaam te maken, maar vooral om de museum-stukken op de juiste temperatuur te conserveren.
Zo hebben we bijvoorbeeld de originele oprichtingsnotulen in de vitrinekast in de ontvangstruimte lig-gen. De oprichtingsnotulen uit 1912, dus meer dan 100 jaar oud. U zult zich voor kunnen stellen dat dat oude papier broos is, en onder goed geconditioneerde omstandigheden bewaard moeten blijven. Het-zelfde geldt voor het oude linnen van de kampioensvaandel uit 1921, etc. etc. etc.
Alle leden van de Rabobank ontvangen op 3 april a.s. een stemcode waarmee zij van 4 t/m 16 april in de stemmodule 5 stemmen uitbrengen op de clubs van hun keuze (max. 2 stemmen per club). Dus stem op het NAC Museum en help mee de clubhistorie voor het nageslacht te behouden!!

Ga voor meer informatie naar

Help het NAC Museum aan frisse lucht!

Scan de QR Code
met de mobiele telefoon!