Afschrijving donateurschap NAC Museum aanstaande

Geplaatst op zondag 03 december 2017

Stichting NAC Museum zou niet kunnen bestaan zonder de financiële bijdragen van onze (bedrijfs)donateurs. Het museum en NAC-archief kunnen er mee worden onderhouden en uitgebreid.

Voor het jaar 2018 zullen de automatische incasso’s à € 10,00 binnenkort weer worden afgeschreven. Voor de éénmalige incasso’s en ‘losse’ stortingen dient u ons een opdracht te geven. Wilt u ons prachtige NAC Museum blijven steunen, verleng dan hier uw donateurschap.

Uiteraard zijn wij ook erg blij met nieuwe donateurs. Voor slechts € 10,00 per kalenderjaar krijgt u gratis toegang tot het museum gedurende het gehele jaar, onze maandelijks nieuwsbrief het Verleghje, korting op door de Stichting uit te brengen items en het onbetaalbare gevoel dat ook u zorgt voor het enige echte NAC Museum! Klik hier als u nog geen donateur bent en dat graag wil worden.

Wij danken onze donateurs voor hun trouwe steun en hopen ons met hulp van hen nog heel lang in te kunnen blijven zetten voor het behoud van de prachtige NAC-historie.

Word donateur van de Stichting NAC Museum. Voor € 10,- per jaar bent u al donateur en steunt u het NAC Museum.

U ontvangt een donateurkaart waarmee u een seizoen lang gratis toegang krijgt tot het museum en bovendien korting kunt krijgen bij diverse bedrijven.
 

Help het NAC Museum aan frisse lucht!


Scan de QR Code
met de mobiele telefoon!
 

  Openingstijden
Het NAC Museum is op de volgende dagen geopend:

woensdag 27 februari 13:00u - 16:00u
NAC Museum Postadres:
Stadionstraat 23 Postbus 4646
4815 NC Breda 4803 EP Breda
   
 T   076 - 521 45 00  
 F   076 - 521 19 75  
 E   info@nacmuseum.nl  
  Sponsors en partners