Gouden Stier in museum

Geplaatst op dinsdag 29 augustus 2017
Dinsdag 29 augustus heeft een afvaardiging van de NAC-selectie de Gouden Stier, die gewonnen was bij de promotie naar de eredivisie, overhandigd aan museumbeheerder Wim de Bont.

Robbie Haemhouts, die geflankeerd werd door Mounir el Allouchi en Manu García, zei daarbij dat de Stier thuishoorde in het NAC Museum. El Allouchi had de prijs, die sinds de promotie op de administratie van de club stond, graag in zijn eigen huis zien staan maar gaf toe dat het NAC Museum dé plaats was waar de Stier echt te bewonderen moest zijn.

Kom zelf deze mooie prijs bewonderen tijdens een bezoekje aan het NAC Museum. Donateurs mogen gratis naar binnen, niet-donateurs betalen € 5,00 (volwassenen) of € 3,50 (kinderen tot 16 jaar en 65+). We zijn iedere woensdag van 13.00u tot 16.00u geopend en uiteraard op afspraak. Mail hiervoor even naar info@nacmuseum.nl

Help het NAC Museum aan frisse lucht!

Scan de QR Code
met de mobiele telefoon!