Vrijgezellenfeestje begint bij NAC Museum

Geplaatst op woensdag 21 juni 2017

Zaterdag 17 juni vierde een groep meiden het vrijgezellenfeest van hun vriendin, Cindy Bastiaanse. En waar kan je een leuke dag beter starten dan in het NAC Museum! De dames kwamen in een paardentram aan en hebben zich opperbest vermaakt. De leuke rondleiding en een lekkere koude consumptie werden goed ontvangen. Het bezoek werd afgesloten met de prachtige film `NAC, wie wij zijn`.

De dames gingen hierna weer op weg naar de volgende verrassing voor Cindy. Wij wensen haar natuurlijk een hele mooie trouwdag toe!

Mocht jij een vrijgezellenfeestje willen vieren, dan zit je goed bij het NAC Museum. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@nacmuseum.nl

woensdag 23 augustus 13:00u - 16:00u
woensdag 30 augustus 13:00u - 16:00u