Wim de Bont al 15 jaar beheerder!

Geplaatst op woensdag 01 maart 2017

Voormalig NAC-secretaris Ton van der Meer vroeg aan Wim de Bont bij de oplevering van het museum in 2002 of hij misschien oren had naar de vrijwilligersfunctie van beheerder. Wim hoefde niet lang te twijfelen over het aanbod. “Ik heb in het verleden 37 jaar een eigen slagerij gehad. Toen ik 61 jaar oud was, ben ik gestopt met werken. Ik had veel vrije tijd. Het aanbod om beheerder van het NAC Museum te worden kwam dan ook op een goed moment.”

De Bont is sindsdien niet meer weg te denken uit het NAC Museum. Het is 1 maart 2017, exact 15 jaar leidt Wim de bezoekers rond en vertelt daarbij de meest prachtige verhalen uit de rijke historie van NAC. Een mooie mijlpaal voor Wim, die goud waard is voor het museum!

Wim, namens het museumbestuur willen we je van harte feliciteren met je 15-jarig jubileum!! We hopen dat we nog jarenlang gebruik mogen maken van je diensten. Je bent een vrijwilliger uit duizenden!

woensdag 23 augustus 13:00u - 16:00u
woensdag 30 augustus 13:00u - 16:00u