Marcel van Hooijdonk brengt horloge `terug thuis`

Geplaatst op dinsdag 14 februari 2017
Het gouden zakhorloge dat afgelopen maandag bij een veiling in IJlst door bestuursleden van het museum is aangekocht, ligt waar het hoort; in het NAC Museum!

Na een toch wel hectische maandag kreeg het horloge, dat ons doet herinneren aan het landskampioenschap van 1920-1921, een mooie plaats in een vitrine van het museum (zie foto).

Wij willen hierbij nogmaals Omroep Brabant bedanken voor het fantastische reisverslag naar het veilinghuis in Friesland en Marcel van Hooijdonk voor het financieren van het kleinood. We zijn er enorm blij mee!

Kom het horloge zelf bekijken en breng een bezoek aan het NAC Museum. Ook de kersverse expositie van Peter van de Merwe is nog te bewonderen. Reden te meer om eens langs te komen. U zult er geen spijt van krijgen. De vaste openingstijden van het Museum zijn op de woensdagmiddag van 13.00u tot 16.00u. Op andere dagen op afspraak vanaf 4 personen. Mail hiervoor even naar het NAC Museum (info@nacmuseum.nl)

woensdag 25 oktober 13:00u - 16:00u