Nieuwe openingstijden

Geplaatst op dinsdag 06 december 2016

Om tegemoet te komen aan de wens van de bezoekers heeft het bestuur van het NAC Museum besloten om de openingstijden te verruimen.

Met ingang van 10 december a.s. kunt u de historie van onze prachtige club op de volgende tijden herbeleven:
- Iedere woensdagmiddag van 13.00u tot 16.00u
- Vrijdag op wedstrijddagen van 17.45 uur tot 18.45 uur (voor maximaal 30 personen én alleen ná inschrijving. Binnenkort komt er hiervoor een inschrijvingsformulier op de website te staan.)
- Op afspraak voor groepen vanaf 4 personen (info@nacmuseum.nl)

Heeft u een vraag over rondleidingen, openingstijden of andere museum gerelateerde zaken, mail ons gerust op bovenstaand mailadres.

Hopelijk mogen we u binnenkort begroeten in ons mooie NAC Museum. Want wat er ook gebeurt met NAC, de geschiedenis is en blijft prachtig en moet behouden blijven!

woensdag 25 oktober 13:00u - 16:00u