De NAC Museum ClubCard

Geplaatst op woensdag 21 maart 2012

Het NAC Museum dient voor haar eigen inkomsten te zorgen. Met name de entree- en de donateurgelden zijn daarom erg belangrijk voor het museum. De historie van onze prachtige club kan hiermee worden onderhouden en worden gewaarborgd.

Het bestuur van het NAC Museum is altijd bezig om het donateurschap voor haar donateurs zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Naast de vele andere voordelen, zoals gratis toegang tot het museum, de maandelijkse nieuwsbrief Het Verleghje en korting op de uit te brengen merchandise, heeft het museum sinds kort, in samenwerking met European Sports Company (ESC), de NAC Museum ClubCard geïntroduceerd. Met deze unieke persoonlijke NAC Museum ClubCard slaat de donateur twee vliegen in één klap: men kan zelf mee profiteren van de vele voordelen en tegelijkertijd wordt het NAC Museum extra gesteund zonder dat het de donateur ook maar iets kost.

Het principe van de NAC Museum ClubCard is simpel en doeltreffend. Op vertoon van de ClubCard krijgt u korting bij een groot aantal winkels, restaurants en bedrijven. Een deel van die korting wordt uitgekeerd als een spaartegoed in punten op de ClubCard, en dat kan later weer worden gebruikt voor nieuwe aankopen. Het andere deel wordt verdeeld onder het NAC Museum en ESC. Dit is een mooie en gemakkelijke manier om het NAC Museum te ondersteunen, en u profiteert er zelf meteen van.

Voor de deelnemende bedrijven en hoe het precies werkt, kunt u terecht op http://www.europeansportscompany.nl/nacmuseum. Bent u nog geen donateur, maar wilt u ook profiteren van deze leuke actie, geef u dan snel op. Ga naar: http://www.nacmuseum.nl/3468--Donateur_worden.html en schrijf u in. U ontvangt vervolgens zo snel mogelijk de NAC Museum ClubCard en ook u profiteert dan van de vele voordelen.

woensdag 30 juli gesloten
woensdag 06 augustus gesloten